Tufte Wear Boxere 2 pkn (Ass. farger)

Tufte Wear Boxere 2 pkn (Ass. farger)

På lager
SKU
Tufte Boxere 2 pkn. ass. farger

Tufte Wear Boxere 2 pkn (Ass. farger)

Fra kr 300,00 Vanlig pris kr 498,00
SKU
Tufte Boxere 2 pkn. ass. farger

Din forening mottar 100 kr for denne varen

Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trange. En mykere og mer komfortabel boxer som raskt blir en favoritt.

Laget av vårt SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. Stoffmiksen gjør at boxeren er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren.

At den også er laget på en meget miljøvennlig måte gjør boxeren til en absolutt favoritt for alle. Oeko-Tex® Standard 100 sertifisert, som vil si at plagget er helse- og allergitrygt. Oeko-Tex® standarden oppdateres hvert år så du kan være trygg på at den aldri blir utdatert. Allergivennlig Grundig testing bekrefter at vårt undertøy er helse- og allergitrygge.Fibrene av bambus lyocell er også utrolig myke og behagelige – selv for personer med sensitiv hud.

Absorberer fuktighet Bambus lyocell absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet. Pandavennlig Bambusen vi bruker høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen vi bruker er en annen enn den pandaen spiser.

Begrenser luktdannelse Vår bambus lyocell begrenser utviklingen av lukt – dette gjør den perfekt til bruk i undertøy.

Innhold 95% SoftBoost™ og 5% elastan

Write Your Own Review
Du omtaler:Tufte Wear Boxere 2 pkn (Ass. farger)